Aktuella spel med mycket action vi rekommenderar

Onlinespel

Gillar du spel som innehåller element av action? Spel med stridsscener där du behöver använda strategier för att vinna har blivit mer populära och många genrer av spel innehåller numera action. Förstahandsperspektiv används ofta för att skapa extra spänning och du upplever spelet och action genom ögonen på huvudpersonen.

Här är två nya actionspel som erbjuder en nervkittlande underhållning – Brigador ochTotal War: Warhammer

Brigador

Brigador är ett fantastiskt isometriskt spel där du kliver in i en värld med neon stadsbilder som du kan förstöra. Här kan du bli omkullkastad av stridsvagnar och andra maskiner. Ibland kan den med avsiktlig svårmanövrerade kontrollen av tanks och de överväldigande visuella effekterna kännas frustande. Men med en häftigt ”Mimi Vice in Space” soundtrack så känner man sig redo att renas upp sitt distrikt. Du väljer först ett fordon och utrustas med vapens sedan så placeras du slumpmässigt i ett av nio distrikt.

Total War: Warhammer

Serien Total War och Warhammer passar dig som gillar när stora arméer kraschar in i varandra på episka slagfält. Detta spel innehåller också häxor med en kärlek till likluktande svampar och eldar. Magiska trollformler och flagnande enheter. Vilken strategi ska du använda för att få ett taktiskt övertag?

Spelautomaten Attraktion

Casionospel kan också innehålla mycket spänning. Utbudet av spelautomater eller slots ökar ständigt och på nätcasinon hittar du ofta en uppsjö med olika varianter av spelautomater. Teman kan variera från historiska teman såsom vikingatiden till spel baserade på populära filmer eller seriefigurer. Action och skräck är teman som lockar fler spelare att testa just spelautomater. Videoautomater är den nya tidens spelautomat och här hittar du ofta grafiska och interaktiva inslag i spelen. Tidigare så var just dessa aspekter något som fysiska automater som du hittade på krogar och restauranger saknade.

Den svenska innovativa spelutvecklaren NetEnt har gjort en spelautomat där dui nte bara kan vinna en härlig prissumma utan du kan också kittla dina nerver ordentligt. Sticky wilds och en magnetfunktion med respin är också något som lockar många nya spelare till att test spelet.

Kliv in i ett högteknologiskt laboratorium fullt med konstiga maskiner. Snurra på de fem hjulen och se om du har turen att vinna på Attraction som är ett färgglatt och snabbt spel. Antalet insatslinjer är lågt i detta spel, 10 fasta, men du kan välja att justera med hjälp av 10 olika insatsnivåer och även bestämma ett myntvärde som varier mellan 10 öre och 10 kronor. Ett snurr på detta spel kostar mellan 1 kona och 1000 kronor. Maximal prissumman för denna slot är 50 000 mynt.

Precis som i många andra slot spel så är det när du kan ersätta symboler som de höga vinsterna kanske dyker upp. I Attraction så fokuseras spelet kring wild-symboler. En magnet finns utanför de snurrande hjulen och efter varje snurr så byter magneten plats. Du får en respin om en wild-symbol dyker upp på samma hjul eller rad som en magnet elektrifieras. Detta förbättra dna vinst chanser.

Det finns en rad olika spelautomater som också är baserade på action. Ofta erbjuds fria spin eller välkomsterbjudanden så att du kan provspela och lära dig reglerna innan du väljer att satsa pengar.